Hej,

och välkommen som medlem i IOGT-NTO, vad roligt att ha dig med! Tyvärr gick något fel med din betalning, men du kan vara lugn, du kommer istället att få en avi hem i brevlådan.

Oavsett hur du väljer att engagera dig så ska du veta att ditt medlemskap är viktigt. Som medlem utmanar du alkoholnormen och ger andra mod att också våga gå emot strömmen. Det är frihet det ytterst handlar om, frihet att få välja själv.

Vill du ha tips och inspiration för hur du kan engagera dig så är hemsidan ett bra ställe att börja på. Vi har sammanställt en sida särskilt för dig som är ny medlem. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar dig i våra digitala kanaler, hur du kommer i kontakt med ditt distrikt, går en kurs eller startar en förening.

Vi har också en digital utbildning för dig som är ny medlem, Diggisen. Det är bara att klicka in och starta.

Dina medlemsförmåner hittar du här.

Har du frågor om ditt medlemskap så är det bara att mejla [email protected]
Du kan se och uppdatera dina uppgifter på minasidor.iogt.se.

Än en gång, varmt välkommen!

 

VAD HÄNDER NU?

Håll utkik i posten, snart kommer ett brev från oss med inbetalningskort och information om hur du betalar din medlemsavgift.

Kort om IOGT-NTO

IOGT-NTO arbetar för en restriktiv alkoholpolitik, utmanar alkoholnormen och stärker de som påverkas negativt på grund av egen eller någon annans alkoholkonsumtion. Vi vill göra alkoholfritt till det naturliga förstahandsvalet. Lyckas vi tillsammans ändra normerna kring alkohol blir alla vinnare.