Jobba hos oss

IOGT-NTO som arbetsgivare

Vi på IOGT-NTO ger dig en arbetsplats i trivsam miljö där du har roligt på jobbet. Våra värdeord är öppenhet, omtanke och kreativitet. Läs mer om våra värdeord.

 

Familj och fritid

Vi tror att det är avgörande för trivseln och välmåendet att yrkesliv och privatliv går hand i hand. Därför ger vi dig möjlighet att kombinera dem. Det gynnar både oss som organisation och dig som medarbetare.

UTVECKLING

Hos oss får du vidareutbildning så att du kan utvecklas och bli bättre på ditt jobb.

Vi är en lärande arbetsplats. Det innebär att vi är öppna för att lära av våra misstag. Att våga göra fel för att sedan göra om och göra rätt tror vi är en bidragande faktor till ny kunskap och nya erfarenheter. Det gynnar både dig som medarbetare och hela organisationen.

Nykterhet och välmående

Vi vill vara en välmående arbetsplats. Du som jobbar hos oss får en friskvårdshalvtimme varje dag och ett friskvårdsbidrag på 3 000 kronor om året.

Vi är en nykter arbetsplats och vårt arbete grundar sig på våra nyktra värderingar. När du börjar hos oss avger du ett nykterhetslöfte som innebär att du lovar att inte dricka någon alkohol alls under den tid du är anställd hos oss.

IOGT-NTO:s huvudkontor ligger på Stora Essingen, Stockholm men våra arbetsplatser är spridda ute i landet.