Medlemsförmåner

Ditt medlemskap i IOGT-NTO ger dig en hel del medlemsförmåner. Nedan har vi listat några av de mest populära och nya tillkommer efterhand. Har du själv förslag på samarbeten eller kontakter till företag som vi som organisation skulle kunna knyta till oss, hör av dig till [email protected] med tips.

Tidningen Accent

Du får Accent, Sveriges största tidning om droger och nykterhet, fem gånger per år. Här kan du läsa om den senaste forskningen, följa alkohol- och narkotikapolitikens utveckling och inspireras av verksamheter som våra medlemmar anordnar runt om i hela landet. Accent finns naturligtvis även digitalt på accentmagasin.se.

Hyra stugor

Vi har fina stugor och konferensanläggningar runtom i landet, som du som medlem kan hyra till förmånliga priser. Vad sägs om till exempel Storvallens fjällstugor som du kan hyra sommar såväl som vinter, Sälsäters fjällgård i Sälen eller kurs- och lägergården Aspan vid havet mellan Ronneby och Karlskrona. Dessa och många fler gillar vi att tänka på som våra nyktra smultronställen. Läs mer och boka redan nu.

Kurser och utbildningar

Vi anordnar kurser och utbildningar i bland annat drogpolitisk påverkan, internationellt biståndsarbete och socialt arbete. På våra folkhögskolor kan du utbilda dig till Stödgruppsledare, Ungdomscoach eller Tolvstegsterapeut med KBT inriktning. Tanken är att ge dig verktyg för att kunna engagera dig i de frågor just du brinner för. Läs mer och anmäl dig här.

Studentbostäder

Planerar du att plugga i Stockholm eller Uppsala och behöver någonstans att bo? Då finns det möjlighet att hyra studentbostad i studenthemmen Tempus i Stockholm och Arken i Uppsala.

Nya vänner och aktiviteter

Gillar du att dansa, virka, vara ute i naturen eller bara fika och träffa vänner? Då har du kommit rätt, gå med i en förening eller bilda en egen! Du kommer att lära känna många nya människor och kanske till och med träffa vänner för livet. Läs mer om hur du bildar en förening.