För nionde året i rad arrangerade IOGT-NTO i samarbete med Wendelsbergs folkhögskola rörelsens populäraste samling – Socialt forum.

Samlingen syftar till att öka kunskapen kring IOGT-NTO:s sociala verksamheter genom att föra samman människor inom rörelsen och låta dem träffas och utbyta erfarenheter med varandra.

– Vi är mycket glada och stolta över att kunna erbjuda ett arrangemang som sätter kamratstödet och IOGT-NTO:s sociala arbete på agendan. Såväl anställda som medlemmar har visat ett starkt engagemang och intresse under helgens samling vilket bådar gott för framtiden, säger Dennis Greve, biträdande generalsekreterare på IOGT-NTO.

En av gästföreläsarna på årets samling var entreprenören Per Holknekt som pratade om sin relation till alkoholen och den skapande kraften som finns i livet som nykter alkoholist.

Förutom att delta på seminarier fick deltagarna även möjligheten att testa olika typer av aktiviteter som klättring, paddling och scouting vilket var mycket uppskattat.

Totalt deltog 115 medlemmar från hela Sverige på årets sociala samling som hölls på Hjalmargårdens konferensanläggning utanför Vingåker, den 5-7 maj.