Testamente

IOGT-NTO samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras hemsida kan du upprätta ett testamente på under 15 minuter – var och när det passar dig. Och bäst av allt: när du inkluderar IOGT-NTO i din sista vilja blir hela testamentet gratis!

Genom att donera till IOGT-NTO i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.
Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen in i mål.
Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Klicka här för att komma igång!