Kim Reenaas

Generalsekreterare IOGT-NTO

Kim Reenaas är  generalsekreterare för Sveriges största nykterhetsorganisation IOGT-NTO.
Hon har en gedigen akademisk bakgrund inom juridik och arbetsvetenskap (Jur. kand. Stockholms universitet 2005, Fil. kand. Karlstads universitet 2013).

Hennes tidigare arbete i olika myndigheter och engagemang i förändringsarbete, resulterade i att hon och Elsäkerhetsverket tilldelades utmärkelsen Sveriges modernaste myndighet 2017.

Kim är en kunnig och social generalsekreterare som besitter en unik förmåga i att sätta saker i nya sammanhang och utmana normer, samtidigt som hon är orädd både i stiltje och i förändring.

Som generalsekreterare med särskilt uppdrag för att utveckla nykterhetsrörelsen och rusta densamma för framtida utmaningar, från det strategiska perspektivet till det dagliga arbetet i ett kansli med ca 70 anställda över hela Sverige bidrar Kim med insikter kring nykterhetsrörelsens vision för framtiden, men även hantera och kommentera aktuella händelser.

Du når Kim Reenaas på mejl via [email protected]. Förfrågningar från media rekommenderas att framföras via pressjouren på 0734-61 83 28 eller direkt till Kim på 0733-72 62 02.