Engagera dig i det du brinner för

Här finns tips för dig som vill engagera dig för våra frågor, digitalt eller fysiskt, ensam eller tillsammans med likasinnade.

 

kontakta ditt distrikt

Är du nybliven medlem i IOGT-NTO och vill ha hjälp att komma in i organisationen? Då kan du kontakta ditt distrikt.

 

Aktivera dig på sociala medier

Gilla och dela ett av IOGT-NTO:s inlägg om en aktuell fråga i sociala medier! Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter.

 

Gå med i våra Facebook-grupper

Som medlem i IOGT-NTO är du också välkommen i våra Facebook-grupper.

  • IOGT-NTO Medlem är en digital mötesplats med syfte att berätta om aktiviteter i föreningar, distrikt och andra verksamhetsformer. Här kan medlemmar också utbyta idéer och konkreta tips.
  • IOGT-NTO Diskussion är ett digitalt debattforum där vi diskuterar IOGT-NTO:s utveckling och arbete.

 

Gå med i en förening

Du är varmt välkommen att bli aktiv i närmaste förening – eller starta en ny. Våra föreningar erbjuder en mängd olika aktiviteter i garanterat drogfri miljö. Föreningsformen är traditionell och lite omständlig, men den har också sina fördelar när man till exempel vill söka pengar för aktiviteter. Kontakta ditt distrikt för information om vilka föreningar som finns i närheten.

Du behöver minst fyra medlemskompisar för att starta en ny förening.

 

Gå med i ett drogpolitiskt nätverk

Vi har grupper runt om i landet som jobbar med drogpolitik i olika former. Genom att engagera dig i en sådan grupp får du möjlighet att inte bara lära dig mer om frågorna, utan också verktyg för att vara med och påverka.  Kontakta [email protected] för mer information.

 

Gör en punktinsats

  • Tips för dig som vill göra en insats direkt!

Ge en gåva

Du är varmt välkommen att vara både medlem och givare, men man behöver inte vara medlem för att vara givare. Vår insamlingsverksamhet sköts av IOGT-NTO-rörelsen.
Här kan du enkelt ge en gåva.