Välkommen på kongress!

Logotyp för IOG-NTO:s kongress 2021. Innehåller en glob med ett landskap som ersätter toppen. Från husen kommer pratbubblor, stjärnor och noter.

Den 28 juni till 4 juli genomförs vår egen demokratiska sommarhögtid, nämligen IOGT-NTO:s kongress. Det vankas inspirerande samtal, ideologiska debatter och givetvis massor av skratt och umgänge – men denna gång helt digitalt. Kort sagt: en spännande kongress i en annorlunda tid.

Oavsett om du är ny i organisationen eller har varit engagerad i decennier så önskar vi dig varmt, varmt välkommen!

HÅLL DIG UPPDATERAD på facebook!

IOGT-NTO Medlem

En snabb sluten kommunikationskanal för allt som rör medlemskapet. Här kommer mycket matnyttig kongressinformation publiceras.

Gå med i ”IOGT-NTO medlem”

IOGT-NTO DISKUSSION

Den perfekta plattformen för den diskussionssugne! En sluten kanal där flera kongressrelaterade event kommer att hållas både före och under kongressen.

GÅ MED I ”IOGT-NTO Diskussion”

Vägen mot kongressen

Fram till kongressen händer det saker som är bra att hålla koll på. Denna tidslinje hjälper dig så att hålla reda på en del viktiga hållpunkter. Innehåller kommer att justeras under våren så se till att bokmärka och besöka sidan.

Läs mer om uppladdningen

KONGRESSHANDLINGARNA

Förbundsstyrelsens förslag, motioner från medlemmar, valberedningens förslag till ny förbundsstyrelse och mycket mer.

till KONGRESSHANDLINGARNA

Alla kan delta på förhandlingarna

Alla medlemmar har möjlighet att göra sina röster hörda. Som medlem får du från och med i år inte bara yttra dig utan även lägga förslag. För att delta vid de digitala förhandlingar behöver du registrera dig.

Läs mer om VoteIT

Muntliga diskussioner inför kongressen

Många av diskussionerna under kongressveckan kommer att vara textbaserade. För att stöta, blöta och komma fram till genomtänkta ändrings- och tilläggsförslag erbjuder vi videosamtal 14-17 juni.

Läs mer om Diskussionspassen

Bidra med fest

Förutom inspirerande samtal och ideologiska debatter ska en kongress innehålla möten, skratt och gemenskap. Detta gäller även när kongressen är digital. Bidra med aktiviteter, upptåg och festligheter. Mejla idéer, förslag och tankar!

Bidra med fest

För dig som ombud

Att vara ombud på kongressen är lika roligt som det är viktigt. Du representerar ditt distrikt och är med och beslutar om framtiden för hela IOGT-NTO. Som ombud finns det en del saker att tänka på både inför och under kongressen. Här kan du läsa mer om förberedelser, förväntningar och roller.

Allt för dig som ombud

Dags för kongress

Den 28 juni till 4 juli är det dags för årets demokratiska sommarhögtid. Det börjar med en invigning på måndagen där du kan räkna med maxad digital folkrörelsekänsla. Veckan fortsätter med en vild blandning av party och politik fram till lördag kväll då det blir avslutning och kongressfest. På söndag kväll kan du lyssna på den nyvalda ordföranden.