Är du vår nya kommunikatör?

Som Sveriges främsta nykterhetsorganisation erbjuder vi ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att medverka till ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. Vi tror att den här annonsen är början på något fantastiskt, både för oss och för dig!

Nu söker vi en kommunikatör som vill vara med och bygga framtidens IOGT-NTO!

Vi söker dig som är fylld av idéer över hur IOGT-NTO:s kommunikation kan utvecklas och som ser fram emot att förverkliga dessa. Med din lösningsinriktade entusiasm och initiativförmåga driver du projekt framåt samtidigt som du är generös med din kunskap och lyhörd inför medlemmar, kollegor, nya digitala metoder och samhällsförändringar.

Vi samlar engagerade medarbetare

För att vi ska trivas och lyckas tillsammans är det viktigt att vi gör en bra matchning för båda parter.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning, alternativt annan eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom kommunikationsområdet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att
  • Planera, producera och publicera innehåll i våra kanaler såsom sociala medier, hemsidor och nyhetsbrev
  • Bidra och stötta i arbetet med bland annat IOGT-NTO:s opinionsbildning och employer branding
  • Kontakter med media: till exempel pressmeddelanden och mediabevakning

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ideell sektor.

Som medarbetare och söker vi dig som är processorienterad, noggrann och kommunikativ. Tjänsten innebär att du kommer ha många kontakter inom hela IOGT-NTO och vi hoppas att du gillar att utveckla den egna verksamheten lika mycket som du vill stötta andra delar av organisationen!

Naturligtvis delar du nykterhetsrörelsens värderingar och förväntas senast vid anställningens start vara medlem i något av IOGT-NTO-rörelsens förbund.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan med ett CV till [email protected] senast den 25 mars 2023.

Vi vill att du beskriver ditt intresse för tjänsten och att det framgår hur du uppfyller kraven för tjänsten. Du får också gärna beskriva kort hur du ser att du vill bidra till utvecklingen av vår organisation och arbetsplats. Intervjuer kommer att genomföras löpande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid vid IOGT-NTO:s kontor i Stockholm, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning på alla tillsvidareanställningar och har kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen – Unionen, Akademikerförbunden och Ledarna. Facklig kontaktperson (Unionenklubben) är Korin Omar, [email protected] 

Vårt kontor är på Stora Essingen i Stockholm ligger i naturskön miljö med närhet till både badplats och löparslingor. Hos oss får du också flexibla arbetsvillkor och vi erbjuder såväl subventionerad lunch som friskvårdstid varje arbetsdag samt friskvårdsbidrag.

Upplysningar om tjänsten får du av avdelningschefen Sofia Modigh, [email protected]