Varmt välkomna till en inspirerande utbildningshelg på Aspan i Blekinge!

IOGT-NTO distrikt Syd bjuder in dig som är betalande medlem till en kostnadsfri helg med ett fullspäckat kursprogram. Men det finns också utrymme för avkoppling, umgänge (på lagom distans) samt bad och promenader.

Med anledning av rådande coronaläge har vi anpassat utbildningshelgen och erbjuder denna gång därför endast tre kursspår. Vi lyssnar till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och följer dess råd och anvisningar.

Du kan välja mellan följande kurser:
  • Cannabis och andra droger – vetenskap och forskning, skador, historik, politik, medicinsk användning, ekonomi, lobbyverksamhet, globalt och lokalt, tecken på missbruk, argumentation och missuppfattningar, med mera. Med Pelle Olsson med flera.
  • Föreningsåret – En grundlig utbildning om vad som krävs för en fungerande förening. De olika uppdragen, styrelsens ansvar, möten, med mera. Med Sofia Modigh.
  • Junis Mini Multikurs – Kom och utveckla ditt Junis-ledarskap! Vi jobbar med påverkan, globala målen, Junis-träffar samt tips på hur du kan stärka och få barnen att utvecklas i verksamheten. Kursen är förlagd både inomhus och utomhus, kläder efter väder. OBS! Du måste ha gått Junis ledarutbildning. Med Jenny Bolting och Anders Paulsen
När

Start fredag den 4 september 2020 kl.18.00 med middag.

Avslutning söndag den 6 september 2020 kl.15.00 med fika.

Var

Aspans kurs och lägergård, Aspanvägen 34, 372 94 Ronneby

Vandrarhemslogi, egna sängkläder och hygienartiklar medtages.

Anmälan

Anmäl dig senast 14 augusti 2020 via anmälningsformuläret.

Efteranmälningar accepteras inte av planeringsskäl (corona).

Kursavgift

Ingen. IOGT-NTO distrikt Syd står för kost och sängplats, kursprogram och resa. Observera att antalet platser är begränsat. Medlemmar som tidigare inte deltagit på någon utbildningshelg ges företräde.

Vill du ta barnen med dig? Vi ordnar barnaktiviteter under kurspassen för barn från 4 år. Kostnad: 50 kr/barn inkl mat och boende.

Upplysningar lämnas av verksamhetsutvecklare Leif Arne Gustavsson, Team Syd, tel 0733–72 62 16, leifarne.gustavsson@iogt.se, eller någon annan av verksamhetsutvecklarna i team Syd.

Varmt välkomna!

Anmälningsformulär


  • Deltagare 1

  • Deltagare 2 (om flera från samma familj)

  • Medföljande barn

  • Resor

Datum 04 sep 2020 - 06 sep 2020
Tid 18:00 - 15:00
Plats Aspans kurs och lägergård
Adress Aspanvägen 34, 372 94 Ronneby
8627057